Tekstredactie

Niet alleen voor het schrijven van teksten kun je bij mij terecht, ook tekstredactie doe ik met veel plezier.

  • Heb je al teksten, maar lopen ze niet helemaal lekker?
  • Twijfel je of ze wel voldoende aanspreken?
  • Ben je bang dat er nog wat foutjes in jouw teksten zitten?
  • Wil je zeker weten of ze op het gebied van SEO helemaal in orde zijn?

Dat en meer kijk ik voor je na. Ik zet voor jou alle puntjes op de i en zorg voor genoeg - maar niet te veel - interpunctie. Val je in herhaling? Dan haal ik die papegaai ook weg! Ik leg jouw complete tekst onder de loep en schaaf hem bij waar nodig.

 

Neem contact op!

Tekstredactie - Fout

Tekstredactie | Webteksten

Waarom zou je ervoor kiezen om jouw webteksten te laten redigeren? Het antwoord is simpel: een goede tekst scoort beter! Daar komt bij dat je fouten in jouw eigen teksten vaker over het hoofd ziet. Als je weet wat er hoort te staan, is dat dikwijls precies wat je ziet staan (fijn hé, zo'n eigenwijze hersenen). Bovendien ben ik getraind in het schrijven met een 'ideale klant' voor ogen en weet ik waarmee je zoekmachines verleidt.

Bij het redigeren van webteksten kijk ik verschillende zaken voor je na:

  • Ik haal eventuele fouten uit de tekst en controleer of het geheel wel fijn leest. Dit altijd met jouw doelgroep in gedachten.
  • Ik kijk of je teksten wel optimaal zijn om jouw doelen te behalen.
  • Ik check of de teksten SEO-technisch helemaal in orde zijn. Ik kijk hierbij onder andere naar het gebruik van zoekwoorden.

 

Redigeer mijn webteksten!

Tekstredactie | Manuscripten

Heb je een boek geschreven en wil je dit graag (laten) uitgeven? Maar wil je wel zeker zijn dat het helemaal 'goed' is? Laat jouw manuscript dan door mij redigeren! Ik kijk naar fouten en verbeterpunten, herhaling, inconsequenties en algemene leesbaarheid. Je krijgt van mij duidelijke feedback en uiteraard wil ik hierover graag met jou in gesprek, mocht je verdere tips of verduidelijking willen.

Is jouw manuscript nog niet helemaal klaar, maar wil je er wel alvast overheen laten kijken? Geen probleem, in elk stadium kun je bij mij terecht.

Let op: ik redigeer maar 1 manuscript per maand. Wees dus op tijd met het reserveren van je plek!

 

Redigeer mijn manuscript!

Tekstredactie | Proefredactie manuscript

Ben je bezig met het schrijven van een boek, maar twijfel je aan de slaagkans van jouw verhaal? Of wil je bijvoorbeeld graag weten of de karakters aansprekend zijn? Laat mij dan een proefredactie uitvoeren! Je stuurt mij de eerste 3.000 woorden, die ik zorgvuldig lees. Hierna geef ik jou eerlijke, duidelijke en onderbouwde feedback. Wil je er hierna nog over praten of sparren? Daar maak ik natuurlijk graag tijd voor.

 

Ja, ik wil een proefredactie!