Copywriting

Jij denkt het, ik schrijf het!

Je wilt een copywriter die teksten schrijft die écht aanspreken?
En zorgen voor een betere verkoop?
Als creatieve taalexpert, met een afgeronde studie copywriting en journalistiek, ben ik precies wat jij zoekt!

 

Neem contact op!

Copywriting - typemachine

Copywriting | Wat doe ik?

Je kunt bij mij terecht voor het maken van webteksten en blogs. Maar ook brochures, flyers en ander advertentiemateriaal tover ik uit mijn toetsenbord. Of zoek je iemand die op een professionele manier een interview afneemt? En ook deugdelijk uitwerkt? Neem dan zeker contact op!

Heb je eenmalig een copywriter nodig? Om bijvoorbeeld SEO-vriendelijke webteksten te creëren? Een tekstschrijver voor al jouw promotiemateriaal? Of moet je net iemand hebben die wekelijks een post schrijft voor jouw bedrijfsblog? Je kunt op mij altijd een beroep doen.

Copywriting | Vlaams

Richt jouw bedrijf zijn pijlen ook op België? Dan heb je wellicht al gemerkt dat er toch echt wel een verschil zit tussen het Vlaams en Nederlands. Als Vlaamse copywriter die ondertussen bijna 15 jaar in Nederland woont, schrijf ik teksten die deze verschillen prima opvangen. Mocht je verder nog tips nodig hebben bij het veroveren van Vlaanderen, dan help ik je overigens ook graag!

Benieuwd naar een voorbeeld? Deze tekst nam ik onder handen!

Copywriting | Mijn kennis

Je wilt natuurlijk geen copywriter die alleen goed is in schrijven. Je zoekt een persoon die weet hoe je mensen overhaalt om iets te kopen. Daarom deed ik eveneens een cursus 'Marketing- en reclamepsychologie'. Daarnaast volgde ik een aantal online marketing workshops.

Ook alle SEO-technieken bestudeerde ik grondig. En ik zorg er natuurlijk voor dat mijn kennis hierover steeds up-to-date blijft. Zo kan ik je teksten aanbieden die fijn lezen, goed scoren en jouw bedrijf helpen met groeien!

Kijk hier voor tarieven. Wil je mijn portfolio ontvangen? Neem contact op, ik stuur je deze graag toe. Als je meer van mijn werk wil lezen, neem dan een kijkje op mijn blogwebsite.

 

Ik heb teksten nodig!

5 vragen aan een tekstschrijver
Jouw tekstschrijver in de Peel!