Copywriting

Jij denkt het, ik schrijf het!

Je wilt een copywriter die teksten schrijft die écht aanspreken?
En zorgen voor een betere verkoop?
Als creatieve taalexpert, met een afgeronde studie copywriting en journalistiek, ben ik precies wat jij zoekt!

 

Neem contact op!

Copywriting - typemachine

Copywriting | Wat doe ik?

Je kunt bij mij terecht voor het maken van webteksten en blogs. Maar ook brochures, flyers en ander advertentiemateriaal tover ik uit mijn toetsenbord. Of zoek je iemand die op een professionele manier een interview kan afnemen? En ook deugdelijk kan uitwerken? Neem dan zeker contact op!

Heb je eenmalig een copywriter nodig? Om bijvoorbeeld te helpen bij het creëren van SEO-vriendelijke webteksten? Een tekstschrijver voor al jouw promotiemateriaal? Of moet je net iemand hebben die wekelijks een post schrijft voor jouw bedrijfsblog? Je kunt op mij altijd een beroep doen.

Copywriting | Mijn kennis

Maar je wilt natuurlijk geen copywriter die enkel goed is in schrijven. Je zoekt een persoon die weet hoe je mensen kunt overhalen om iets te kopen. Daarom deed ik eveneens een cursus 'Marketing- en reclamepsychologie'. Daarnaast volgde ik een aantal online marketing workshops.

Ook alle SEO-technieken heb ik grondig bestudeerd. En ik zorg er natuurlijk voor dat mijn kennis hierover steeds up-to-date blijft. Zo kan ik jou teksten aanbieden die fijn lezen, goed scoren en jouw bedrijf helpen met groeien!

Kijk hier voor tarieven. Wil je graag mijn portfolio ontvangen? Neem contact op, ik stuur je deze graag toe. Als je meer van mijn werk wil lezen, neem dan een kijkje op mijn blogwebsite.

 

Ik heb teksten nodig!

Tekstschrijver in De Peel
Jouw copywriter in de Peel!