Tarieven

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Bij het schrijven en redigeren van teksten krijg je gratis één correctieronde.

Valt hetgeen dat je nodig hebt niet (precies) onder een van deze voorbeelden? Of wil je graag een keer kennismaken en samen bespreken wat de mogelijkheden zijn?
Neem contact op. Een eerste gesprek is gratis en compleet vrijblijvend.

Blog
Heb je zelf onderwerpen, maar kom je niet toe aan het schrijven? Of wil je ook hulp bij het bedenken van de geschikte inhoud? Eenmalig of elke week? Alles is mogelijk!

Vanaf €75/blog

 

Losse webtekst
Heb je een webpagina waarvan de tekst moet herschreven worden, of misschien een nieuwe pagina die van tekst moet voorzien worden?

Vanaf €100/pagina

 

Webpakket
Heb je een nieuwe website, maar nog geen teksten om er op te zetten? Dan kan ik natuurlijk al jouw teksten schrijven.

Vanaf €75/pagina

 

Redigeren
Heb je reeds teksten, maar zijn deze nog voor verbetering vatbaar? Of heb je teksten die SEO-technisch nog niet 100% zijn? In dat geval kan ik jouw teksten redigeren.

€0,10/woord

 

Redigeren manuscript
Heb je een boek geschreven dat (bijna) klaar is? En wil je dit laten nakijken op fouten en verbeterpunten? Dat kan! Als ware boekenliefhebber is het nakijken en beoordelen van manuscripten iets wat ik met plezier doe!

€0,05/woord

Proefredactie manuscript
Twijfel je aan de slaagkans van jouw manuscript? Of wil je graag weten wat er goed en minder goed is aan jouw verhaal of schrijfstijl? Stuur mij dan de eerste 3.000 woorden voor een proefredactie.

€30,00 

Tarieven | Extra informatie

Voor goede doelen, stichtingen en verenigingen hanteer ik een gereduceerd tarief. Neem contact op voor de mogelijkheden.